Over mij

Hoi! Mijn naam is Angélico. In februari 2020 heb ik Travelandgo.nl opgericht. Deze website is voor mensen die een passie hebben voor reizen of graag (meer) willen reizen. Op internet zag ik veel mooie foto’s en las ik geweldige verhalen van reizigers die leuke avonturen beleefden tijdens hun reis. Ik dacht bij mijzelf: dat wil ik ook!

Tijdens mijn studie wilde ik mijn stage in het buitenland doen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik regelde zelf een buitenlandse stage in Curaçao voor 3 maanden. In het begin vond ik het spannend om voor een langere tijd zo ver van huis te zijn. Maar ik beleefde echt een fantastische tijd op het eiland. Ik heb geen enkele seconde spijt gehad van mijn buitenlandse avontuur en ik kan het iedereen aanraden. Dat smaakte naar meer…

Eerste backpackreis

Na mijn studie besloot ik daad bij het woord te voegen en begon ik aan mijn eerste backpackreis in Azië van bijna 8 maanden. Ik kocht een backpack, boekte een enkele reis naar Bangkok en had toen nog geen idee hoe lang de reis zou duren. Maar dat er toffe avonturen op mij te wachten stonden, was zeker! Zo vond ik het geweldig om indrukwekkende bezienswaardigheden te bezoeken, het lokale eten te ontdekken en het ontmoeten van locals en andere reizigers om ervaringen uit te wisselen en het opdoen van ideeën.

Passie

Mijn passie voor reizen is daar ontstaan. Het is een deel van mijn leven geworden. Ik kwam op fascinerende plekken die ik in het begin alleen kende van foto’s van internet. Nu ben ik er zelf geweest en is mijn doel om zoveel mogelijk bestemmingen te ontdekken en te ervaren op deze prachtige wereld. Reizen geeft mij vrijheid en inspiratie. De ervaringen en tips die ik heb opgedaan, wil ik graag met je delen op Travelandgo.nl

Je kunt mij ook volgen op Twitter, Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe reisverhalen, mooie foto’s en veel handige reistips!

MIJN MOTTO:
KIES EEN INDRUKWEKKENDE BESTEMMING, BOEK EEN VLIEGTICKET EN ONTDEK MEER VAN DEZE MOOIE WERELD!